مجازی سازی شبکه های کامپیوتری

مجازی سازی چیست؟

در علم کامپیوتر، مجازی‌سازی (Virtualization) به ساخت نمونه مجازی (غیر واقعی) از مواردی مثل پلتفرم سخت‌افزاری، سیستم عامل، وسایل ذخیره سازی و یا منابع شبکه، گفته می‌شود.

مجازی سازی از یک نوع تفکر عمیق و اجرا کردن هر آنچه که در فکر و ذهن می‌گذرد و نهایتا بدون وجود خارجی پیاده سازی می‌گردد. در علم کامپیوتر استفاده از تکنولوژی مجازی سازی باعث رشد و پیشرفت بسیار گشته است. پیاده سازی دستگاه‌های سخت افزاری بصورت مجازی اما با همان عملکرد مزایای بسیاری را برای ما به ارمغان آورده است.

اصولا نرم افزارها مجازی هستند چون ذات آنها فیزیکی نیست. از اینرو می‌توان گفت مجازی سازی در اکثر اوقات شکل نرم افزاری دارد. که البته برروی یک سخت افزار خاص اجرا خواهد شد. طراحی و مشابه‌سازی انواع سوییچ‌ها، روترها، سرورها و … از این دسته‌اند.

شرکت‌هایی نیز در زمینه تولید سیستم‌های مجازی مشغول بکارند نظیر شرکت مایکروسافت با سرویس Hyper-V و یا سیستم‌های بر هسته لینوکس از جمله ESX. نکته مهم در مجازی سازی، انتخاب و استفاده صحیح و بجای سرویس مورد نیاز در آن مجموعه می باشد.

کارشناسان شرکت پارس نانو آنالیز با انواع روشهای مجازی سازی آشنا بوده و تقریباً در تمامی پروژه های خود بسته به نیاز مجموعه، مشتری را از  مزایای خوب این راهکار بی نصیب نمی‌گذارند.

نکات بسیار مهم تری در نحوه اجرای مجازی‌سازی وجود دارد که کارشناسان شرکت پارس نانو آنالیز  همواره به آنها پایبند بوده و خود را نسبت به  اجرای خدمات هرچند شبکه های کوچک مسئول می‌داند. و به هیچ عنوان در هیچ قسمت از کارهای خود، از انجام خدمات حرفه ای برای مشتریان دریغ نمی‌نماید.